Mac, Jordan en Danny doen de CHILI CHALLENGE | MTV’s Living The Dream: Afl. 2

28 jan. 2021
2 171 Weergaven

Mac, Jordan en Danny hebben kritiek op Chris’ kledingstijl en geven hem een make-over. Chris draagt de ‘drip’ buiten, op de voorwaarde dat hij mag kiezen wat de jongens gaan lunchen. Maar van die deal krijgen de mannen al snel spijt..
In MTV’s Living The Dream betreden Michael (Mac) Griffiths, Jordan Hames, Chris Taylor en Danny Williams hun nieuwe huis in Essex en filmen ze álles op hun telefoon. Ze nemen ons meenemen in hun wereld vol ‘bromances’, competitie, pranks en ondeugendheid.
Abonneer je op ons kanaal:
nlworld.info

MTV is op TV te zien op:
Ziggo #23
KPN #20
T-Mobile Thuis #15
Volg ons ook op:
Facebook: facebook.com/mtvnl
Twitter: twitter.com/mtvnl
Instagram: instagram.com/mtvnl
Website: www.mtv.nl
#MTV #MTVLivingTheDream

Reacties
  • Mac, Jordan en Danny hebben kritiek op Chris’ kledingstijl en geven hem een make-over. Chris draagt de ‘drip’ buiten, op de voorwaarde dat hij mag kiezen wat de jongens gaan lunchen. Maar van die deal krijgen de mannen al snel spijt.. In MTV’s Living The Dream betreden Michael (Mac) Griffiths, Jordan Hames, Chris Taylor en Danny Williams hun nieuwe huis in Essex en filmen ze álles op hun telefoon. Ze nemen ons meenemen in hun wereld vol ‘bromances’, competitie, pranks en ondeugendheid. Abonneer je op ons kanaal: nlworld.info

    MTV NederlandMTV Nederland3 maanden geleden
NLworld