Danny: “Hij PLAST in zijn BROEK” | MTV’s Living The Dream: Afl. 5

18 feb. 2021
3 330 Weergaven

Mac, Jordan, Chris & Danny zijn niet alléén maar bezig met dollen. Ze zijn serieuze, hardwerkende jongens die zichzelf af en toe online voorschut moeten zetten. Na een lange week werken heeft Mac een verrassing voor de boys; een deathslide... Zullen ze het overleven?
In MTV’s Living The Dream betreden Michael (Mac) Griffiths, Jordan Hames, Chris Taylor en Danny Williams hun nieuwe huis in Essex en filmen ze álles op hun telefoon. Ze nemen ons meenemen in hun wereld vol ‘bromances’, competitie, pranks en ondeugendheid.
Abonneer je op ons kanaal:
nlworld.info

MTV is op TV te zien op:
Ziggo #23
KPN #20
T-Mobile Thuis #15
Volg ons ook op:
Facebook: facebook.com/mtvnl
Twitter: twitter.com/mtvnl
Instagram: instagram.com/mtvnl
Website: www.mtv.nl
#MTV #MTVLivingTheDream

Reacties
  • Mac, Jordan, Chris & Danny zijn niet alléén maar bezig met dollen. Ze zijn serieuze, hardwerkende jongens die zichzelf af en toe online voorschut moeten zetten. Na een lange week werken heeft Mac een verrassing voor de boys; een deathslide... Zullen ze het overleven? In MTV’s Living The Dream betreden Michael (Mac) Griffiths, Jordan Hames, Chris Taylor en Danny Williams hun nieuwe huis in Essex en filmen ze álles op hun telefoon. Ze nemen ons meenemen in hun wereld vol ‘bromances’, competitie, pranks en ondeugendheid. Abonneer je op ons kanaal: nlworld.info

    MTV NederlandMTV Nederland2 maanden geleden
  • Lol

    Lennert DesmetLennert Desmet2 maanden geleden
NLworld